Friday, December 7, 2012

IRAMA DAN LAGU

Assalamualaikum


hadeh..petang-petang camnilaa baru cheq free skit nk jengok blog nih..hehehehe xtaw pasaipa laa ni ari-ari nk tengok blog...tengah ada idea rajin laa plak...time tak dak idea....hampeh hehehhe

orait2....nak cita apa laa arini kan....

haaa tadi dok transfer gambaq dari hp tuk save dalam pc...tetiba nampak laa gambaq hubby check...cheq x penah cita pun siapa dia ni kan kan....


sebenaqnya hubby cheq  musician ...dulu2 punya cita ya dia full time musician..la ni part time....main music pun untuk function2 kerajaan / wedding dan kadang2 gig....hahahahah mesti ampa x caya kan...tapi percayalaaaaaa hahahahahah.......



ok2... x caya kaa....sat naaa...



tada.....ni cover album band dia...tengah tunggu abih mastering....heheheh insyaAllah pasni daptlaa dengaq kt radio2..

ni masa dia jamming....cheq ni akan mengekoq dia ja kalau pi jamming sbb leh tumpang melalak sama :)

ni dia punya band masa perform tuk badan berkanun...heeeeeeeee

haaa ni dia bersama PA dia iaitu cheq akekekeke bini yg akan sentiasa bersama hubbynya bila ada show :)


haaa tulaaa laki cheq....x sangka kwen ngan ahli muzik.... nasib baik mama cheq ok ja....kalau x mesti dia kata 'apa ahli muzik??? hahhaha ayat mcm cita ibu mertuaku.. 

hola2....cheq stop kt sini dulu....lagi setengah jam nk balik...yabedabedu....malam kang tmn hubby jamming lagi tuk wedding show :)


p/s : perlukan band tuk function kawen/ korporat/family day/ dll....roger2 cheq k.. :)

3 comments:

  1. utk wedding sy blh??hihi..brp amk??takde diskaun ke?hahahaa..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. in sha Allah boleh :) bergantung pada terma dan syarat hihihih

    ReplyDelete

EVERLASTING LOVE

Daisypath Anniversary tickers

ANAK MAMA & BABAH

Lilypie First Birthday tickers